N&B Sali Corporation- е компанија за продажба, монтирање и сервисирање на врати, прозорци, паркети, алуминиумски профили и стаклени фасади во соработка со фирми KNNER-SUD FENSTER , COMTUR, GARANT, HARO, HEROAL, HASKAMP од Германија исто така на позантата компанија РУДДА од Австрија. "N&B Salicorporation" е претставник на реномирани компании во германскиот и во меѓународните пазари, која кај нас го носи квалитетот и прецизноста од западниот свет. "N&B Salicorporation" е основана во летото од 2004 година во Хамбург, Германија. Меѓу овие години акумулирааното искуство, гарантираниот квалитет и препораките од партнерите кои соработуваат и истовремено ги претставува, ја донесе идејата дека производите на овие познати фирми познати за да им го нудат и на клиентите во Балкан. Оваа фирма нуди висок квалитет кој е меѓународно призната, исто така ја прави својата распоротеност во регионот на Западен Балкан, EКСЛУЗИВНО ПРОИЗВОДЕНИ и МОНТИРАНИ до СЕРТИФИКАТОТ на ПРОИЗВОДОТ "MADE IN GERMANY", најпрвин во Република Македонија, а потоа во Албанија, Косово, Црна Гора и Србија. "N&B Salicorporation" преставува во пазарот на Западен Балкан ексклузивноста и високо квалитетните германски производители.

NB Sali Corporation е компанија која работи со европски стандарти која во центар на вниманието го има "КЛИЕНТОТ"која има долгогодишно искуство во снабдувањето, монтирањето и сервисирањето на квалитетните врати и прозорци и загарантиран квалитет, но поважното од самото многугодишното постоење на нашите партнери чие застапнитштво го правиме ние..

Следете не

Видео

Локација


View Larger Map