N&B Sali Corporation- е компанија за продажба, монтирање и сервисирање на врати, прозорци, паркети, алуминиумски профили и стаклени фасади во соработка со фирми KNNER-SUD FENSTER , COMTUR, GARANT, HARO, HEROAL, HASKAMP од Германија исто така на позантата компанија РУДДА од Австрија. "N&B Salicorporation" е претставник на реномирани компании во германскиот и во меѓународните пазари, која кај нас го носи квалитетот и прецизноста од западниот свет. "N&B Salicorporation" е основана во летото од 2004 година во Хамбург, Германија. Меѓу овие години акумулирааното искуство, гарантираниот квалитет и препораките од партнерите кои соработуваат и истовремено ги претставува, ја донесе идејата дека производите на овие познати фирми познати за да им го нудат и на клиентите во Балкан. ... повеќе