BAU 2013 Водечките светски саем за архитектура, материјали, системи

Сите компании кои ние ги претставуваме биле учесник во саемот BAU 2013
Kneer-Sud Fenster, Comtur, Garant, Haro, Heroal, Rudda

Економски форум во Тирана Албанија

N&B Sali Corporation беше учесник во економскиот форум во Тирана, под раководство на претседателот на Стопанската комора на Албанија, одржана на 23-11-2012 учесник беше и премиер на Република Албанија, премиерот на Република Македонија и претставници на различни компании..

Саем Fensterbau/Frontale 2012 Нурмберг, Германија

N&B Sali Corporation беше учесник во саемот во Fensterbau/Frontale 2012 Нурмберг.