N&B Salicorporation- është kompani për shitje, montim dhe servisim të Dyerve,Dritareve,Parketit,Profileve të aluminit dhe fasadave të qelqit në bashkëpunim me firmat KNNER-SUD FENSTER , COMTUR, GARANT, HARO, HEROAL, HASKAMP nga Gjermania si dhe të komapnis së njohur RUDDA nga Austria. 
"N&B Salicorporation" është përfaqësuese e kompanive me renome në tregun gjerman si dhe në atë ndërkombëtar, që sjell te ne cilësinë dhe precizitetin e botës perëndimore. 
“N&B Salicorporation” është themeluar në verë të 2004-së në Hamburg të Gjermanisë. Ndër këto vite përvoja e grumbulluar, cilësia e garantuar si dhe pëlqimi dhe sugjerimi i partnerëve, që bashkëpunojnë dhe njëkohësisht që i përfaqëson, solli idenë që produktet e këtyre firmave të njohura t’ua ofrojnë edhe klientëve në ballkan... më tepër