N&B Salicorporation- është kompani për shitje, montim dhe servisim të Dyerve,Dritareve,Parketit,Profileve të aluminit dhe fasadave të qelqit në bashkëpunim me firmat KNNER-SUD FENSTER , COMTUR, GARANT, HARO, HEROAL, HASKAMP nga Gjermania si dhe të komapnis së njohur RUDDA nga Austria. 
"N&B Salicorporation" është përfaqësuese e kompanive me renome në tregun gjerman si dhe në atë ndërkombëtar, që sjell te ne cilësinë dhe precizitetin e botës perëndimore. 
“N&B Salicorporation” është themeluar në verë të 2004-së në Hamburg të Gjermanisë. Ndër këto vite përvoja e grumbulluar, cilësia e garantuar si dhe pëlqimi dhe sugjerimi i partnerëve, që bashkëpunojnë dhe njëkohësisht që i përfaqëson, solli idenë që produktet e këtyre firmave të njohura t’ua ofrojnë edhe klientëve në ballkan. 
Kjo kompani ofron kualitet të lartë që është i njohur ndërkombëtarisht, poashtu bën shtrirjen e saj në ballkanin perendimor, EXKLUSIVISHT të PRODHUARA dhe të MONTUARA deri në CERTIFIKATEN e PRODHIMIT "MADE IN GERMANY", fillimisht në Republikën e Maqedonisë e më pas në Shqiperi , Kosove dhe Mal të Zi . N&B Salicorporation prezanton në tregun e ballkanit perëndimor ekskluzivitetin dhe cilësinë e lartë të prodhuesve gjerman dhe austriak:


NB Salicorporation është nje kompani që punon me standard europjane e cila ve në qender të vëmendjes "KLIENTIN" në dispozicion të së cilit është një eksperienc shumë vjecare në furnizim,montim dhe servisim te dyerve dhe dritareve të cilsisë së lart dhe kualitetit të garantuar, por më e rëndesishmja nga vet egzitenca shumvjecare e partnereve tanë që perfaqsine e të cilëve e bejm NE.

Na ndiqni

Video

Lokacioni


View Larger Map