BAU 2013 Panairi kryesor botëror Tregtisë për Arkitekturë, Materiale, Systemе

Të gjitha kompanitë që ne përfaqësojmë kanë qenë pjesëmarrës në panairin Bau 2013
Kneer-Sud Fenster, Comtur, Garant, Haro, Heroal, Rudda

Forumi Ekonomik në Tiran, Shqipëri

N&B Sali Corporation ishte pjesëmarrës në forumin ekonomik në Tiranë nën udhëheqjen e kryetarit të Odës Ekonomike të Shqipërisë, të mbajtur më 23-11-2012 pjesëmarrës ishte Kryeministri i Republikës së Shqipërisë, Kryeministri i Republikës së Maqedonisë dhe përfaqësues të kompanive të ndryshme.

Panairi Fensterbau/Frontale 2012 Nurmberg, Gjermani

N&B Sali Corporation ishte pjesmarës në panairin Fensterbau/Frontale 2012 Nurmberg.