N&B Salicorporation Shërbime
N&B Salicorporation përfaqson prodhimet e këtyre kompanive KNEER-SUD, COMTUR, GARANT, HARO, HEROAL dhe HASKAMP nga Gjermane gjithashtu ne jemi përfaqësues gjeneral I kompanis së mirnjohur Rudda nga Austria në tregun e Maqedonis, Shqipëris, Kosovës dhe Malit të Zi


Klikoni në logon e kompanis që dëshironi për të parë produktet që ofrohen dhe detaje tjera në lidhje me prodhimet që ofrojn.

KNEER-SUD Produkte Kneer-SUD
COMTUR Produkte Comtur
GARANT Produkte Garant
HARO Produkte Haro
Rudda Produkte Ruuda
HEROAL Produkte Heroal
HASKAMP Produkte Haskanp